Agenda

10 November, 2019 - Live muziek: Silk - 17:00

"Silk, een band met ballen!" Deze muzikanten spelen al jaren in verschillende formaties, maar altijd met Silk als thuishaven. Silk speelt inmiddels heel Brabant en omgeving plat en staat garant voor een stevig potje rock,- en popmuziek. Aangevoerd door zangeres Ninja Paquay zetten Rob Keller (gitaar/zang), Eric van Bijsterveld (drums) Vic van Herck (gitaar) en Robert van Berkel (bas) een knallend optreden neer vol van muzikaliteit en Brabantse gezelligheid. Een optreden van Silk is altijd memorabel, enerzijds door het gevarieerde repertoire waarbij nummers van Queen, Van Halen en Herman Brood luchtig afgewisseld worden met nummers van Shocking Blue, Nancy Sinatra, Tina Turner en Lady Gaga maar bovenal door de interactie met het publiek. Want wanneer SILK het podium betreedt is er altijd een plekje voor iemand uit het publiek die zijn kunsten ten gehore wil brengen. Dit maakt Silk de band om niet te missen! Kom luisteren, kom meezingen, kom genieten, waag eens een dansje en durf de boel eens lekker de boel te laten...w

14 November, 2019 - Popronde: Real Derek - 20:45

Real Derek is het nieuwe project van Roy van Rosendaal (Figgie) en Doortje Hiddema. Het begon met gitaardemo's die zo uit het hoofd de weg naar de recorders vonden. Met 3 singles op zak waaronder de laatste "Bricks" introduceren ze hun aankomende EP. "Muziek voor sukkeltjes, door sukkeltjes" aldus 3voor12.

14 November, 2019 - Popronde: Tessel - 22:30

De indie-surf sound van Tessel voert je mee op een golf van galmende gitaren, vuige drums en gelaagde vocalen. De Utrechtse band wist met hun debuut-single al op 3FM te komen en zag je in hun korte bestaan o.a. als support van de Londense band Ten Fé. In 2019 releast Tessel een reeks van drie singles. Inspiraties zijn Bombay, DIIV en Beach Fossils.

30 November, 2019 - Clipcafé, elke laatste zaterdag van de maand! - 21:00

Videoclips van bands als Earth Wind & Fire, Rozalla, Shannon, Pharrell Williams, Robin S, Scissor Sisters, Prince & New Power Generation, Wild Cherry, N-Trance, The Trammps, Will Smith, Nightcrawlers, Daft Punk, Technotronic om er maar een paar te noemen!

Op drie grote videoschermen. Komt dat zien… en horen!

4 December, 2019 - De Bommel Quiz - 20:00

Quizzen in De Bommel met vragen over van alles. De presentatie is in handen van de beste quizmaster van het land, Danny Damen. Het spreekt voor zich dat u eeuwige roem kunt vergaren en met wat mazzel enkele ludieke prijzen in de wacht kunt slepen!

Inschrijven vanaf 19.30 uur - deelname gratis.

8 December, 2019 - Live muziek: Hopper - 17:00

Hopper is een indie- en alternatieve rockgroep die gaat voor de betere, niet-voor-de-hand-liggende alternatieve rocksongs. Hopper speelt vooral nummers uit de jaren '80 en '90 (new wave, indie, rock, grunge, funk metal, emo-rock) met hier en daar een uitstapje naar andere decennia. Hopper is op en top Delfts, met ervaren muzikanten, eind dertig en begin veertig, die indruk willen maken op de relevante grote podia.

11 December, 2019 - Bier & Ballen - 20:00

Voetbalavond met voetbaljournalisten Sjoerd Mossou en Chris van Nijnatten. Wat gaat er gebeuren? Veel. En alles staat in het teken van onze zo geliefde sport voetbal. Er is levende muziek, er is literatuur, er zijn filmpjes, er wordt voorgelezen, en er zullen special guests aanwezig zijn om hun kunsten te vertonen. De totale opbrengst van de entree komt geheel ten goede aan goed doel. Kaarten in de voorverkoop.

26 December, 2019 - Live muziek: Kuifje en Kornuiten - 21:00

Dampende soul en vette funk, daar gaat het om bij Kuifje en Kornuiten. Deze superstrakke band geeft de grootste soulhits en dance-classics een rauw randje met vette blazers en gespierd gitaarwerk. Stephen Wilkinson (USA) en Anouk Schillemans geven gezicht aan deze negen muzikanten. Zij verdienden allen hun sporen ruimschoots in talloze andere bandjes maar leven zich uit in Kuifje. Het resultaat is een band met ballen die zich uitstekend thuis voelt in kroegen en festivals maar ook op een goed feest.

28 December, 2019 - Clipcafé, elke laatste zaterdag van de maand! - 21:00

Videoclips van bands als Earth Wind & Fire, Rozalla, Shannon, Pharrell Williams, Robin S, Scissor Sisters, Prince & New Power Generation, Wild Cherry, N-Trance, The Trammps, Will Smith, Nightcrawlers, Daft Punk, Technotronic om er maar een paar te noemen!

Op drie grote videoschermen. Komt dat zien… en horen!