Agenda

26 April, 2018 - Koningsnacht - Clipcafé: De Danseditie - 21:00
27 April, 2018 - Koningsdag - Live muziek: Kuifje en Kornuiten - 18:00

Dampende soul en vette funk, daar gaat het om bij Kuifje en Kornuiten. Deze superstrakke band geeft de grootste soulhits en dance-classics een rauw randje met vette blazers en gespierd gitaarwerk. Stephen Wilkinson (USA) en Anouk Schillemans geven gezicht aan deze negen muzikanten. Zij verdienden allen hun sporen ruimschoots in talloze andere bandjes maar leven zich uit in Kuifje. Het resultaat is een band met ballen die zich uitstekend thuis voelt in kroegen en festivals maar ook op een goed feest.

28 April, 2018 - Clipcafé, elke laatste zaterdag van de maand! - 21:00

Videoclips van bands als Earth Wind & Fire, Rozalla, Shannon, Pharrell Williams, Robin S, Scissor Sisters, Prince & New Power Generation, Wild Cherry, N-Trance, The Trammps, Will Smith, Nightcrawlers, Daft Punk, Technotronic om er maar een paar te noemen!

Op drie grote videoschermen. Komt dat zien… en horen!

2 May, 2018 - De Bommel Quiz - 20:00

Quizzen in De Bommel met vragen over van alles. De presentatie is in handen van de beste quizmaster van het land, Danny Damen. Het spreekt voor zich dat u eeuwige roem kunt vergaren en met wat mazzel enkele ludieke prijzen in de wacht kunt slepen!

Inschrijven vanaf 19.30 uur - deelname gratis.

10 May, 2018 - Jazzfestival: Never Mind The Neighbours - 22:00

Never Mind the Neighbours moet je gehoord en gezien hebben om het te geloven. Geen zaal zo groot, geen cafe zo klein, geen festival zo gezellig en geen tent zo tochtig of de band bouwt er een feestje waar nog jaren over gepraat wordt. Met spetterende dance classics, dampende soul en bruisende rock zetten deze buren elke zaal op zijn kop.

Een zanger en zangeres, een enorm breed repertoire en vier spetterende blazers staan garant voor een waar Feest der Herkenning. Niets is te gek: Deze tien doorgewinterde muzikanten halen alles uit de kast om van elke avond een spetterend feest te maken. Allemaal leuk natuurlijk… maar Never Mind The Neighbours is vooral een live-band! Een band die je in levende lijve moet hebben ondergaan om ze echt op hun onschatbare waarde te kunnen schatten. En het spreekt voor zich dat met zoveel passie in de gelederen, het gehele podium meestal al na 3 nummers nat is van het zweet van zo'n beetje alle bandleden want stilstaan of -zitten is er niet bij.

11 May, 2018 - Jazzfestival: Foul Play - 22:00

De 9-mans blues, rhythm & blues, rock en soul coverband uit midden-Brabant. Het repertoire is een gevarieerde mix van blues, rhythm & blues en soul. Covers van bekende en minder bekende grootheden als The Blues Brothers, Joe Cocker, Delbert McClinton, Sam & Dave, Otis Redding, James Brown, De Dijk, Stevie Wonder om er maar een paar te noemen. In elk geval muziek met een hoog swinggehalte, afgewisseld met een enkele melancholieke ballad. Naast de gebruikelijke drums, bas, toetsen, gitaar en zang, hebben we een 4 man sterke blazersectie: bariton- en altsax, tenorsax en 2 trompetten.

12 May, 2018 - Jazzfestival: HandsFree - 16:00

Een coverband met een breed repertoire en maar één doel: plezier! We spelen pop/rock-covers, met uitstapjes naar soul, funk en Nederlandstalig. Denk: Pharrell Williams, Anouk en Kensington, maar ook Stevie Wonder, Beyonce en De Dijk. Kortom, bekende (maar niet: de 'óverbekende') nummers en altijd met een eigen HandsFree 'twist'.

HandsFree bestaat uit 8 leden, die muzikaal zijn opgegroeid in verschillende studentenbands in Groningen, Rotterdam en Utrecht. Een aantal jaar geleden in Amsterdam bij elkaar gekomen en al snel uitgegroeid tot een nógal feestelijke coverband.

26 May, 2018 - Clipcafé, elke laatste zaterdag van de maand! - 21:00

Videoclips van bands als Earth Wind & Fire, Rozalla, Shannon, Pharrell Williams, Robin S, Scissor Sisters, Prince & New Power Generation, Wild Cherry, N-Trance, The Trammps, Will Smith, Nightcrawlers, Daft Punk, Technotronic om er maar een paar te noemen!

Op drie grote videoschermen. Komt dat zien… en horen!