Agenda

24 March, 2019 - Live muziek: Dylan Tribute Band - 17:00

Deze band brengt uitsluitend Dylan repertoire. Maar dan wel gestoken in een nieuw stevig jasje. De orginele nummers blijven zeer herkenbaar, maar worden op een aanstekelijke en vooral afwisselende manier uitgevoerd. Van rhythm&blues tot country, van up-tempo tot sfeervolle ballads, alles komt voorbij. Gezongen met de ijzersterke stem van Fons Havermans komen de nummers uitstekend tot hun recht. De band bestaat uit Fons Havermans (zang), Roel Bisschop (drums), Jan Barten (toetsen), Karssien Ooms (gitaar), Laurens Verdurmen (bass).

27 March, 2019 - De Bommel Quiz - 20:00

Quizzen in De Bommel met vragen over van alles. De presentatie is in handen van de beste quizmaster van het land, Danny Damen. Het spreekt voor zich dat u eeuwige roem kunt vergaren en met wat mazzel enkele ludieke prijzen in de wacht kunt slepen!

Inschrijven vanaf 19.30 uur - deelname gratis.

30 March, 2019 - Clipcafé, elke laatste zaterdag van de maand! - 21:00

Videoclips van bands als Earth Wind & Fire, Rozalla, Shannon, Pharrell Williams, Robin S, Scissor Sisters, Prince & New Power Generation, Wild Cherry, N-Trance, The Trammps, Will Smith, Nightcrawlers, Daft Punk, Technotronic om er maar een paar te noemen!

Op drie grote videoschermen. Komt dat zien… en horen!

7 April, 2019 - Dubbel optreden: Underdog & Unexpected - 17:00

Coverband Underdog is een enthousiaste energieke pure pop- en rockcoverband. Met zangeres, een drummer, twee gitaristen en bassist weet dit 5-tal elk publiek voor zich te winnen. Het repertoire is behoorlijk breed te noemen als je nummers van Anouk, Evanescence, Red Hot Chili Peppers of Metallica voorbij hoort komen. Maar dan komt de wending als nummers van Blur, Queen, Police, Within Temptation, White Stripes, Kensington, Foo Fighters of Muse voor geschoteld worden. Ook rockversies van Adele en Lady Gaga komen voorbij.

Unexpected is een jonge pop/rockcoverband die het liefst zo vaak mogelijk speelt! Hun repertoire is erg uitgebreid en er zit voor iedereen wat bij!

21 April, 2019 - POB-parade: AbSoulute - 20:00

AbSoulute schrijft eigen werk en arrangeerd in een brede funk, soul, latin en jazz stijl. AbSoulute is uitermate geschikt om soul/jazz podia/festivals op te vullen. Door te toegankelijkheid van de muziek en de energieke uitstraling wordt de band gewaardeerd door een zeer breed publiek. Van "Sade" achtige ballads tot "Jamiroquai" achtige disco funk. En tussendoor een vleugje "Santana" latin, het komt allemaal voorbij!

21 April, 2019 - POB-parade: Skippabeat - 22:15

Skippabeat zorgt met 9 top muzikanten voor een allround ska show! Met hun 'rocksteadyreggaepunkwhateverska' vliegt het alle kanten uit. Stil staan is er bij deze band niet bij.
Aan het strakke blazers-kwartet, de heerlijk pompende bas, de chops en zoveel meer van de gitaar, de strakke drums en percussie hoor je duidelijk dat de muziek door hun aderen stroomt. Hun show is pas geslaagd als het publiek één dansende massa is! Resultaten uit het verleden bieden zeker garantie voor de toekomst!

22 April, 2019 - POB-parade: Torontopongo's - 17:00

Het gerucht dat de Torontopongo's de slechtste band van Breda en omstreken is, is nooit officieel tegen gesproken. Wel is het een feit dat ze menigmaal verantwoordelijk waren voor de gezelligste optredens. Klassiekers uit de pophistorie zullen als altijd op onnavolgbare wijze ten uitvoer worden gebracht, soms verrassend, vaak onherkenbaar maar altijd met verve en de nodige zelfspot. De Pongo's hebben er zin in:.... en u ook!

26 April, 2019 - Koningsnacht - Clipcafé: De Danseditie - 21:00

Koningsnacht: Dansen in De Bommel met videoclips op drie grote videoschermen! Komt dat zien… en horen!

27 April, 2019 - Koningsdag - Never Mind the Neighbours - 18:00

Never Mind the Neighbours moet je gehoord en gezien hebben om het te geloven. Geen zaal zo groot, geen cafe zo klein, geen festival zo gezellig en geen tent zo tochtig of de band bouwt er een feestje waar nog jaren over gepraat wordt. Met spetterende dance classics, dampende soul en bruisende rock zetten deze buren elke zaal op zijn kop.

Een zanger en zangeres, een enorm breed repertoire en vier spetterende blazers staan garant voor een waar Feest der Herkenning. Niets is te gek: Deze tien doorgewinterde muzikanten halen alles uit de kast om van elke avond een spetterend feest te maken. Allemaal leuk natuurlijk… maar Never Mind The Neighbours is vooral een live-band! Een band die je in levende lijve moet hebben ondergaan om ze echt op hun onschatbare waarde te kunnen schatten. En het spreekt voor zich dat met zoveel passie in de gelederen, het gehele podium meestal al na 3 nummers nat is van het zweet van zo'n beetje alle bandleden want stilstaan of -zitten is er niet bij.

1 May, 2019 - De Bommel Quiz - 20:00

Quizzen in De Bommel met vragen over van alles. De presentatie is in handen van de beste quizmaster van het land, Danny Damen. Het spreekt voor zich dat u eeuwige roem kunt vergaren en met wat mazzel enkele ludieke prijzen in de wacht kunt slepen!

Inschrijven vanaf 19.30 uur - deelname gratis.