Agenda

- Elke vrijdag en zaterdag: Deejays in De Bommel - 22:00

Voortaan staan er weer elke vrijdag en zaterdag deejays achter de draaitafels in café De Bommel. Behalve de laatste zaterdag van de maand, want dan is het tijd voor het Clipcafé.

Check Facebook en Instagram voor het programma!

- Expositie Inés van Hoeven -

Expositie met foto's van jongeren die een verhaal te vertellen hebben over hun gevoelens tijdens de lockdown, gefotografeerd door Inés van Hoeven.

10 May, 2023 - De Bommel Quiz - 20:00

Quizzen in De Bommel met vragen over van alles. De presentatie is in handen van de beste quizmaster van het land, Danny Damen. Het spreekt voor zich dat u eeuwige roem kunt vergaren en met wat mazzel enkele ludieke prijzen in de wacht kunt slepen!

Inschrijven vanaf 19.30 uur - deelname gratis.

18 May, 2023 - Jazz Festival: Popcorn (band) + Yiva (DJ) - 18:00

Een live show van Popcorn is een ware 'Ear-Popping' sensatie; De 50's en 60's komen weer helemaal tot leven. Met opzwepende medleys en echte hits is de dansvloer altijd vol. Het repertoire bestaat uit een verrassende mix van rock, rock 'n' roll en soul met covers van artiesten zoals; Elvis Presley, The Beatles, Etta James, Aretha Franklin en Johnny Cash. De coverband Popcorn bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten die van iedere gelegenheid een feestje maken. De heerlijke dansbare nummers vormen een feest van herkenning voor jong en oud.

Aansluitend om 21.00 uur: Yiva (DJ)

19 May, 2023 - Jazz Festival: Cor Fijneman (DJ) - 21:00

80's & 90's in de (re)mix!

20 May, 2023 - Jazz Festival: Funk U (band) + BasV (DJ) - 18:00

Een nieuwe generatie muzikanten met passie voor funk, soul, acid jazz en disco. Ontstaan tijdens de Jazz Talent Awards in 2017 is Funk U ondertussen uitgegroeid tot een 11-koppige live act met vier zangeressen en blazerssectie. Strakke grooves, te gekke dansmoves en een flinke dosis muzikaliteit: dat is waar Funk U voor staat. In een tijdreis door de beste muzikale decennia die we kennen neemt de band je mee in een show vol medleys waar je niet stil op kunt blijven staan.

Aansluitend om 21.00 uur: BasV (DJ)

27 May, 2023 - Clipcafé - Elke laatste zaterdag van de maand! - 21:00

Videoclips van bands als Purple Disco Machine, Rozalla, Shannon, Pharrell Williams, Robin S, Scissor Sisters, Prince & New Power Generation, Wild Cherry, N-Trance, Abba, Nightcrawlers, Daft Punk, Technotronic om er maar een paar te noemen!

Op drie grote videoschermen. Komt dat zien… en horen!

28 May, 2023 - Jamsessie - 20:00

Yes! Weer lekker genieten van live muziek in de Bommel, want de geweldige jamsessies die je eerder bij @t_huisbreda bijwoonde, komen nu ook naar ons toe! Elke laatste zondag van de maand vanaf 20:00 kun je komen luisteren en dansen maar ook op het podium plaatsnemen om te komen jammen! Samen met de huisband 'De Boys' van live request of samen met je vrienden en elkaar.

Voor de liefhebber zijn er gitaren, een drumstel, microfoon en een mondharmonica aanwezig waar je gebruik van mag maken, of neem zelf je instrument mee. Inschrijven kan ter plekke! Onder het genot van een drankje een heerlijk huiskamerconcert gevoel, zoals je dat bij ons kent, of misschien het dak er wel af. We laten ons verrassen en hebben er heel veel zin in.