Agenda

- Elke vrijdag en zaterdag: Deejays in De Bommel - 22:00

Voortaan staan er weer elke vrijdag en zaterdag deejays achter de draaitafels in café De Bommel. Behalve de laatste zaterdag van de maand, want dan is het tijd voor het Clipcafé.

Check Facebook en Instagram voor het programma!

- De Bommel exposeert: Toon Tjapilon -

Toon is een man van weinig woorden en laat liever zijn penseel spreken. De komende weken hangen verschillende van zijn werken, met afbeeldingen van platenhoezen of beroemdheden, in café de Bommel!

24 September, 2022 - Clipcafé - elke laatste zaterdag van de maand - 21:00

Videoclips van bands als Purple Disco Machine, Rozalla, Shannon, Pharrell Williams, Robin S, Scissor Sisters, Prince & New Power Generation, Wild Cherry, N-Trance, Abba, Nightcrawlers, Daft Punk, Technotronic om er maar een paar te noemen!

Op drie grote videoschermen. Komt dat zien… en horen!

28 September, 2022 - De Bommel Quiz - 20:00

Quizzen in De Bommel met vragen over van alles. De presentatie is in handen van de beste quizmaster van het land, Danny Damen. Het spreekt voor zich dat u eeuwige roem kunt vergaren en met wat mazzel enkele ludieke prijzen in de wacht kunt slepen!

Inschrijven vanaf 19.30 uur - deelname gratis.

2 October, 2022 - Live muziek: FourPlay - 17:00

Het live seizoen in café De Bommel start na de Singelloop met een optreden van de Bredase coverband FourPlay. Wanneer heb je voor het laatst nog eens zo'n heerlijke morning-after meegemaakt met barstende koppijn, een stemgeluid als dat van een bronstige eland en spierpijn over je hele lijf? Nou?! Bezoek dan eens zo’n hevige disco-, soul- en rockparty van de Bredase coverband FourPlay. Swing, zweet en blèèr mee op de klanken van ijzersterke krakers, gebracht door 4 energieke mannen, die je schaamteloos naar ongekende hoogtepunten voeren!