Agenda

- Elke vrijdag en zaterdag: Deejays in De Bommel - 22:00

Voortaan staan er weer elke vrijdag en zaterdag deejays achter de draaitafels in café De Bommel. Behalve de laatste zaterdag van de maand, want dan is het tijd voor het Clipcafé.

Check Facebook en Instagram voor het programma!

- De Bommel exposeert: Puck Rietveld -

Ok… wij zijn supertrots en blij want de komende weken exposeert onze eigen @puck_rietveld in de Bommel! Hoera! (Puck maakt) eerlijke zelfportretten die het vrouw-zijn, haar emotionele wereld, seksualiteit, spiritualiteit en het dagelijks leven uitbeelden in een eigen beeldtaal vol symbolen en boodschappen. Kom kijken, kom kijken!

17 November, 2022 - Popronde: Bonna Nikki - 20:30

Bonna Nikki is the name I chose form my musical project. The name means ‘Born in Nikki’, and refers to my early childhood experiences growing up in the city of Nikki, Benin, where my interest in music began. Mixing Indie/Pop with joyful, Afro-Pop-inspired melodies and rhythms, I share with you the sounds and songs of an artist making his journey back home.

17 November, 2022 - Popronde: Jet van der Steen - 22:15

De 20-jarige Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Teruggetrokken vanaf haar slaapkamer maakte ze videos voor haar nu grote publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok (110k+ volgers), Instagram en YouTube. Nu heeft ze ook een eigen repertoire en wil ze niets liever dan deze liedjes live zingen.

26 November, 2022 - Clipcafé - elke laatste zaterdag van de maand - 21:00

Videoclips van bands als Purple Disco Machine, Rozalla, Shannon, Pharrell Williams, Robin S, Scissor Sisters, Prince & New Power Generation, Wild Cherry, N-Trance, Abba, Nightcrawlers, Daft Punk, Technotronic om er maar een paar te noemen!

Op drie grote videoschermen. Komt dat zien… en horen!

7 December, 2022 - De Bommel Quiz - 20:00

Quizzen in De Bommel met vragen over van alles. De presentatie is in handen van de beste quizmaster van het land, Danny Damen. Het spreekt voor zich dat u eeuwige roem kunt vergaren en met wat mazzel enkele ludieke prijzen in de wacht kunt slepen!

Inschrijven vanaf 19.30 uur - deelname gratis.